GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Woonlastenverzekering Heerenveen

Rijk aan ervaring

Natuurlijk hebben we de nodige papieren en certificaten behaald, maar door onze ervaring uit wel meer dan 10.000 adviezen zijn wij er echt zeker van dat wat we doen, goed is.

Complete service

Als starter komt er veel op je af, vooral wat betreft hypotheken en verzekeringen. GeldXpert begeleidt je door het hele proces, van begin tot eind. Dat lijkt ons wel zo logisch!

Moeilijk = niet onmogelijk

Dat woord staat simpelweg niet in ons woordenboek. Onze adviseurs stoppen niet totdat jij tevreden bent. Geen woning = geen kosten

Woonlastenverzekering Heerenveen

Je moet er niet aan denken, maar het kàn gebeuren: je raakt arbeidsongeschikt. Je levert dan al veel in, moet je dan ook nog jouw huis verkopen? Dit kun je verzekeren met de woonlastenverzekering. 

Hypotheekbetaling gegarandeerd

Als jouw woonlasten gewoon door gaan terwijl je inkomen daalt, moet je actie ondernemen. Met een woonlastenverzekering ben je dit voor. De betaling van je hypotheek gaat gewoon door, ook als je dat zelf niet meer kan. Je krijgt bijvoorbeeld een ongeluk en wordt arbeidsongeschikt. Dat heeft grote financiële gevolgen. Jouw inkomen daalt, maar jouw woonlasten niet. Dankzij een woonlastenverzekering hoef je dan niet te verhuizen.

De woonlastenverzekering wordt ook wel ‘betalingsbeschermingsverzekering’ genoemd.

Maak een afspraak met onze verzekeringsadviseurs in Heerenveen

Het verzekerde hypotheekbedrag bepaal je zelf

Met de woonlastenverzekering verzeker je een bedrag dat je maandelijks nodig hebt voor aflossing van jouw hypotheek. Dat hoeft niet het hele maandbedrag van de hypotheek te zijn. Je bepaalt zelf welk bedrag je wilt verzekeren voor het geval je arbeidsongeschikt raakt. Dit is afhankelijk van jouw financiële situatie. Daar kijken we samen even naar. 

Het aantal jaren van betaling zijn vooraf bekend 

Heb je een woonlastenverzekering en raak je arbeidsongeschikt, dan keert de verzekeraar het verzekerde bedrag voor je woonlasten maandelijks aan je uit. Dit doet hij gedurende een vooraf vastgesteld aantal jaren. Dit staat in de verzekeringsvoorwaarden en ook die nemen we samen even door. 

Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid èn werkeloosheid? 

Net als bij arbeidsongeschiktheid, loop je ook risico’s met een hypotheek als je werkeloos raakt. Daarom bieden de meeste verzekeraars twee dekkingen bij de woonlastenverzekering: 

  • arbeidsongeschiktheidsdekking;
  •  werkloosheidsrisicodekking.
 

Samen bekijken we wat er in jouw beroep en situatie het handigste en best betaalbaar is. 

Woonlastenverzekering afsluiten in Heerenveen

Wil je hier meer over weten of deze verzekering afsluiten? 
Neem dan contact met ons op. 

Soorten verzekeringen Heerenveen

Autoverzekering

Autoverzekering Heerenveen

Bij de autoverzekering zijn er drie verschillende verzekeringen gebruikelijk net als aanvullende verzekeringen. In de polisvoorwaarden van de verzekeringen staat uitgebereid omschreven welke schades er door welke oorzaken worden vergoed.

Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering Heerenveen

Een opstalverzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd. Deze verzekering is niet wettelijk verplicht maar wel bijna altijd een eis voor het afsluiten van een hypotheek. Logisch, want je huis is het onderpand van zo’n lening. Als dat bijvoorbeeld afbrandt, is het onderpand ook weg.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering Heerenveen

Een inboedel verzekering is niet verplicht. Deze verzekering sluit je af als je waarde hecht aan dat wat je kwijt raakt bij schade of diefstal in jouw huis. Financiële waarde of emotionele waarde.

Woonlastenverzekering

Woonlastenverzekering Heerenveen

Je moet er niet aan denken, maar het kàn gebeuren: je raakt arbeidsongeschikt. Je levert dan al veel in, moet je dan ook nog jouw huis verkopen? Dit kun je verzekeren.

aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheids
verzekering Heerenveen

Om gelijk maar even een hardnekkig gerucht de wereld uit te helpen: een algemene aansprakelijkheidverzekering is niet verplicht. De verplichting geldt alleen bij motorvoertuigen (WA)

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Heerenveen

Ga je op reis dan kan er zomaar iets vervelends gebeuren. Om die onaangename situaties te verzachten, sluit je een reisverzekering af. Deze dekt de schade die ontstaat tijdens een reis: financieel of in natura.

Verzekeringsadviseur Heerenveen

Het leven kan erg leuk zijn zolang het goed gaat. Gaat er iets mis, dan zit je vaak zomaar in de problemen. Grote financiële problemen. De verzekeringsadviseurs van GeldXpert kunnen helpen om dit te voorkomen.

Zakelijke verzekering?

Vestigingen

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.