GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Annuïteiten hypotheek berekenen

Annuïteiten hypotheek berekenen? Een annuïteit is een periodiek vast bedrag. Met de Annuïteitenhypotheek betaal je dan ook elke maand een gelijk bedrag.

Vast maandbedrag inclusief hypotheekaflossing

Bij een annuïteitenhypotheek bestaan de vaste maandlasten uit rente en aflossingen. Deze maandlast bestaat in het begin van de looptijd uit veel rente en weinig aflossing. Naar mate er meer is afgelost, wordt de rente lager. Richting het einde van de looptijd bestaat de maandlast dan ook uit veel aflossing en weinig rente.

Aan het eind van de looptijd van de annuïteitenhypotheek is de hypotheekschuld volledig afgelost.

Wijzigt jouw rentepercentage? Dan wijzigen ook jouw maandlasten.

Jouw annuïteiten hypotheek berekenen?

Past een annuïteiten hypotheek bij jou? Wil je jouw annuïteiten hypotheek laten berekenen? Neem gauw contact met ons op. Wij helpen je graag! Hieronder vind je ook een rekentool die je inzicht geeft hierin.

annuïteiten hypotheek berekenen

Soorten hypotheken

aflossingsvrije hypotheek

Aflossingsvrije hypotheek

De naam zegt het al, de aflossingsvrije hypotheek los je niet af. Je betaalt alleen rente over het geleende bedrag, oftewel over de hypotheekschuld. Dit doe je elke maand gedurende de looptijd van de hypotheek. 

Annuïteiten hypotheek

Een annuïteit is een periodiek vast bedrag. Met de Annuïteitenhypotheek betaal je dan ook  elke maand een gelijk bedrag.

Lineaire hypotheek

Lineaire hypotheek

Lineair betekent rechtlijnig. Bij een lineaire hypotheek betaal je het geleende hypotheekbedrag in gelijke maandelijkse bedragen terug. Per maand wordt er rente berekend over de schuld die steeds verder afneemt.

Spaarhypotheek

Een spaarhypotheek is er in verschillende varianten., namelijk de standaard spaarhypotheek, de levenshypotheek of de beleggingshypotheek.  Wil je er meer over weten verschillende soorten spaarhypotheek, dan informeren we je graag persoonlijk.  

 
 
 
 
opeethypotheek

Opeethypotheek

De opeethypotheek is bedacht voor mensen die hun pensioen willen aanvullen met de overwaarde van hun huis. Dit gebeurde in de tijd van grote waardestijgingen van woningen.

ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek

De naam zegt het al, de ondernemershypotheek is voor ondernemers. Ben je een DGA of Zelfstandige, dan hoor je hier uiteraard ook bij.

Hypotheek oversluiten?

Vestigingen

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.