GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.
betaalrekening

Betaalrekeningen

De meeste ouders openen voor hun kinderen een spaarrekening bij de bank waar ze zelf hun bankzaken hebben geregeld. Dit wordt dan later omgezet naar een betaalrekening. De kans is dus groot dat jij als lezer al een betaalrekening hebt. Waarom moeten wij jou dan helpen met betaalrekeningen?

Nieuwe betaalrekening openen

Soms moet je jezelf verdiepen in het openen van een nieuwe bankrekening. Bijvoorbeeld omdat je gaat samenwonen en de dagelijkse kosten wilt betalen vanaf een gezamenlijke rekening. Of misschien wil je gewoon overstappen naar een andere bank. En dan merk je  dat er best wat te kiezen valt. 

Kies eerst een bank 

Je ontkomt niet aan de keuze voor een bank. Kies de bank waar je al vertrouwd mee bent of juist een andere. Soms zie je een bank waar je nog nooit van gehoord hebt. En dat blijkt dan een merk of label van de bank te zijn waar je juist van weg wilde. Even goed opletten dus. Alle banken zien jou natuurlijk graag komen als klant. Het is vaak handig en voordelig als je al jouw geldzaken onderbrengt bij dezelfde bank maar dat hoeft niet. 

Betaalrekening of betaalpakket kost ook geld

De meeste banken praten tegenwoordig over een betaalpakket in plaats van een betaalrekening. Je betaalt altijd iets van vaste kosten hiervoor. Dit loopt van circa € 15,- tot € 70,- per jaar. Lage vaste kosten houdt vaak in dat er nog kosten bij komen voor bijvoorbeeld: 

  • een tweede betaalpas;
  • een (tweede) creditcard;
  • kosten voor betalen en geldopnamen buiten de eurozone;
  • rente voor roodstaan.

We vergelijken deze en andere kosten en voorwaarden van de verschillende bankrekeningen graag voor je. Natuurlijk kan je dit ook online hier en daar doen, maar wij geven je er persoonlijke uitleg bij en garanderen dat de informatie actueel is. Met jouw persoonlijk voorkeur en wensen houden we direct rekening. 

Wil je hulp bij het openen van jouw ideale betaalrekening? 
Neem dan contact met ons op.

 

Geld lenen

Soms heb je als consument geld nodig dat je nu nog niet hebt, maar pas in de toekomst krijgt of verdiend. Als je weet dat je het later terug kunt betalen, kan je geld lenen tegen betaling. Je sluit dan een lening af met rente. Een lening betekent hetzelfde als krediet.

Lening restschuld

Heb je jouw huis moeten verkopen met verlies, dan zit je vaak met een restschuld. Hiervoor kan je een speciale lening afsluiten. De bankterm is restschuldfinanciering.

Spaarrekeningen

Een spaarrekening is simpel te openen bij de bank waar je al een betaalrekening hebt. Maar is dat dan altijd jouw ideale spaarrekening?

Betaalrekeningen

De meeste ouders openen voor hun kinderen een spaarrekening bij de bank waar ze zelf hun bankzaken hebben geregeld. Dit wordt dan later omgezet naar een betaalrekening. De kans is dus groot dat jij als lezer al een betaalrekening hebt. Waarom moeten wij jou dan helpen met betaalrekeningen?

Vestigingen

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.