GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Annuïteitenhypotheek Heerenveen

Rijk aan ervaring

Natuurlijk hebben we de nodige papieren en certificaten behaald, maar door onze ervaring uit wel meer dan 10.000 adviezen zijn wij er echt zeker van dat wat we doen, goed is.

Complete service

Als starter komt er veel op je af, vooral wat betreft hypotheken en verzekeringen. GeldXpert begeleidt je door het hele proces, van begin tot eind. Dat lijkt ons wel zo logisch!

Moeilijk = niet onmogelijk

Dat woord staat simpelweg niet in ons woordenboek. Onze adviseurs stoppen niet totdat jij tevreden bent. Geen woning = geen kosten

Annuïteitenhypotheek berekenen Heerenveen

Annuïteiten hypotheek berekenen? Een annuïteit is een periodiek vast bedrag. Met de Annuïteitenhypotheek betaal je dan ook elke maand een gelijk bedrag.

Vast maandbedrag inclusief hypotheekaflossing

Bij een annuïteitenhypotheek bestaan de vaste maandlasten uit rente en aflossingen. In het begin van de looptijd betaal je veel rente en weinig aflossing. Naarmate er meer wordt afgelost, wordt de rente lager. Aan het einde van de looptijd bestaat de maandlast voornamelijk uit aflossing en weinig rente.Aan het eind van de looptijd van de annuïteitenhypotheek is de hypotheekschuld volledig afgelost.

Verandert het rentepercentage? Dan veranderen ook jouw maandlasten. 

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseurs in Heerenveen

Jouw annuïteitenhypotheek berekenen?

Past een annuïteitenhypotheek bij jou? Wil je jouw annuïteiten hypotheek laten berekenen? Neem gauw contact met ons op. Wij helpen je graag! Hieronder vind je ook een rekentool waarmee je hier inzicht in krijgt.

Soorten hypotheken Heerenveen

aflossingsvrije hypotheek

Aflossingsvrije hypotheek Heerenveen

De naam zegt het al, de aflossingsvrije hypotheek los je niet af. Je betaalt alleen rente over het geleende bedrag, oftewel over de hypotheekschuld. Dit doe je elke maand gedurende de looptijd van de hypotheek. 

annuïteitenhypotheek

Annuïteitenhypotheek Heerenveen

Een annuïteit is een periodiek vast bedrag. Met de Annuïteitenhypotheek betaal je dan ook  elke maand een gelijk bedrag. Wil je meer weten over deze hypotheekvorm? Klik dan op de knop, of maak een afspraak.

Lineaire hypotheek

Lineaire hypotheek Heerenveen

Lineair betekent rechtlijnig. Bij een lineaire hypotheek betaal je het geleende hypotheekbedrag in gelijke maandelijkse bedragen terug. Per maand wordt er rente berekend over de schuld die steeds verder afneemt.

Spaarhypotheek Heerenveen

Een spaarhypotheek is er in verschillende varianten., namelijk de standaard spaarhypotheek, de levenshypotheek of de beleggingshypotheek.  Wil je er meer over weten verschillende soorten spaarhypotheek, dan informeren we je graag persoonlijk.  

 
 
 
 
opeethypotheek

Opeethypotheek Heerenveen

De opeethypotheek is bedacht voor mensen die hun pensioen willen aanvullen met de overwaarde van hun huis. Dit gebeurde in de tijd van grote waardestijgingen van woningen.

ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek Heerenveen

De naam zegt het al, de ondernemershypotheek is voor ondernemers. Ben je een DGA of Zelfstandige, dan hoor je hier uiteraard ook bij.

Hypotheekadvies Heerenveen

Hypotheekadvies nodig? De hypotheekadviseurs van GeldXpert in Heerenveen helpen jou graag! Een hypotheek is een geldlening met bijvoorbeeld een huis als onderpand. Je leent het geld van een bank of een verzekeraar tegen een bepaalde rente. De looptijd van de hypothecaire lening is maximaal 30 jaar. Als je al eigen geld gespaard hebt voor de aanschaf van het huis, hoef je minder geld te lenen.

Hypotheek oversluiten?

Vestigingen

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.