GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Ondernemershypotheek Heerenveen

Rijk aan ervaring

Natuurlijk hebben we de nodige papieren en certificaten behaald, maar door onze ervaring uit wel meer dan 10.000 adviezen zijn wij er echt zeker van dat wat we doen, goed is.

Complete service

Als starter komt er veel op je af, vooral wat betreft hypotheken en verzekeringen. GeldXpert begeleidt je door het hele proces, van begin tot eind. Dat lijkt ons wel zo logisch!

Moeilijk = niet onmogelijk

Dat woord staat simpelweg niet in ons woordenboek. Onze adviseurs stoppen niet totdat jij tevreden bent. Geen woning = geen kosten

Ondernemershypotheek Heerenveen

De naam zegt het al, de ondernemershypotheek is voor ondernemers. Dit geldt uiteraard ook voor directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) en zelfstandigen.

Ondernemershypotheek voor ondernemers

De ondernemershypotheek (of DGA Hypotheek of Zelfstandigen Hypotheek) is beschikbaar voor iedereen die minimaal 2 jaar zelfstandig ondernemer is. Voor bepaalde soorten ondernemershypotheken is de eis minimaal 3 jaar.

Voor huis kopen of verbouwen

De ondernemershypotheek biedt de mogelijkheid om een woning te kopen, verbouwen of een bestaande lening over te sluiten naar een andere bank. Deze lening is speciaal ontworpen voor ondernemers die willen investeren in hun woning. De ondernemershypotheek houdt rekening met de unieke financiële situatie van ondernemers, waardoor er extra flexibiliteit en maatwerk mogelijk is.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben je ondernemer, DGA of Zelfstandige en wil je weten wat er in jouw geval mogelijk is? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de hypotheekspecialist van GeldXpert Heerenveen. 

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseurs in Heerenveen

Soorten hypotheken Heerenveen

aflossingsvrije hypotheek

Aflossingsvrije hypotheek Heerenveen

De naam zegt het al, de aflossingsvrije hypotheek los je niet af. Je betaalt alleen rente over het geleende bedrag, oftewel over de hypotheekschuld. Dit doe je elke maand gedurende de looptijd van de hypotheek. 

annuïteitenhypotheek

Annuïteiten hypotheek Heerenveen

Een annuïteit is een periodiek vast bedrag. Met de Annuïteitenhypotheek betaal je dan ook  elke maand een gelijk bedrag. Wil je meer weten over deze hypotheekvorm? Klik dan op de knop, of maak een afspraak.

Lineaire hypotheek

Lineaire hypotheek Heerenveen

Lineair betekent rechtlijnig. Bij een lineaire hypotheek betaal je het geleende hypotheekbedrag in gelijke maandelijkse bedragen terug. Per maand wordt er rente berekend over de schuld die steeds verder afneemt.

Spaarhypotheek Heerenveen

Een spaarhypotheek is er in verschillende varianten., namelijk de standaard spaarhypotheek, de levenshypotheek of de beleggingshypotheek.  Wil je er meer over weten verschillende soorten spaarhypotheek, dan informeren we je graag persoonlijk.  

 
 
 
 
opeethypotheek

Opeethypotheek Heerenveen

De opeethypotheek is bedacht voor mensen die hun pensioen willen aanvullen met de overwaarde van hun huis. Dit gebeurde in de tijd van grote waardestijgingen van woningen.

ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek Heerenveen

De naam zegt het al, de ondernemershypotheek is voor ondernemers. Ben je een DGA of Zelfstandige, dan hoor je hier uiteraard ook bij.

Hypotheekadvies Heerenveen

Hypotheekadvies nodig? De hypotheekadviseurs van GeldXpert in Heerenveen helpen jou graag! Een hypotheek is een geldlening met bijvoorbeeld een huis als onderpand. Je leent het geld van een bank of een verzekeraar tegen een bepaalde rente. De looptijd van de hypothecaire lening is maximaal 30 jaar. Als je al eigen geld gespaard hebt voor de aanschaf van het huis, hoef je minder geld te lenen.

Hypotheek oversluiten?

Vestigingen

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.