GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Zakelijke inboedelverzekering

Inhoudsopgave:

Heb je recent een nieuw pand gekocht, of andere dure goederen voor zakelijke doeleinden aangeschaft? Dan is het wellicht verstandig om een zakelijke inboedelverzekering af te sluiten. Met een zakelijke inboedelverzekering voorkom je hoog oplopende kosten door bijvoorbeeld inbraak, brand of stormschade. In deze blog nemen we de volgende onderwerpen met je door:

  • Wat houdt een zakelijke inboedelverzekering in?
  • Waarom zou ik een zakelijke inboedelverzekering afsluiten?
  • Wat zijn de verschillen met een normale inboedelverzekering?

Wat houdt een zakelijke inboedelverzekering in?

Wanneer je ondernemer bent, is de kans vrij groot dat je een eigen kantoorpand of loods hebt met verschillende machines, meubels en computers. Om ervoor te zorgen dat deze spullen beschermd en verzekerd zijn tegen bijvoorbeeld storm, brand, inbraak of schade, sluit je een inboedelverzekering af.

Waarom zou ik zakelijke inboedelverzekering afsluiten?

Vraag jij je af of een zakelijke inboedelverzekering de moeite waard is om af te sluiten? Dan kun je stoppen met twijfelen. Een inboedelverzekering is zeker geen overbodige luxe. Stel er breekt brand uit of er vindt een inbraak plaats, dan kan de schade flink in de papieren lopen. Het is dan beter om het zekere voor het onzekere te nemen en je hiertegen te verzekeren.

Wat zijn de verschillen met een normale inboedelverzekering?

Een zakelijke inboedelverzekering en een particuliere inboedelverzekering zijn in de basis dezelfde verzekeringen. Het grote verschil zit hem in de locatie. Bij een particuliere inboedelverzekering is de inboedel van je woonhuis verzekerd en bij een zakelijke inboedelverzekering is de inboedel van je kantoor of loods verzekerd.

Ook als je zzp’er bent en vanuit huis werkt, is het verstandig om een zakelijke inboedelverzekering af te sluiten, aangezien je het maximale bedrag van de particuliere inboedelverzekering sneller bereikt dan je denkt. Daarnaast is de kans vrij groot is dat je zakelijke producten niet zijn meeverzekerd.

Hulp nodig bij het afsluiten van een zakelijke inboedelverzekering? 

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een inboedelverzekering? GeldXpert helpt je graag uit de brand! Neem hiervoor contact met ons op via het formulier op onze website

GeldXpert Vleuten

GeldXpert

GeldXpert

GeldXpert is een samenwerkingsverband tussen advieswinkels op het gebied van geldzaken. Hypotheken en verzekeringen zijn de voornaamste zaken waarover advies gegeven wordt. In elke GeldXpert vestiging werken goed opgeleide financieel adviseurs met verstand van zaken.

Artikelen die je wellicht ook interessant vindt:

Kom langs bij jouw GeldXpert

Ben je op zoek naar hypotheekadvies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heb je een andere financiële vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert ben je aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie over jouw GeldXpert, klik je op de vestiging op de kaart hier rechts.

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Geld besparen?

Veel dingen worden momenteel een stuk duurder denk aan gas, elektriciteit, brandstof en boodschappen. Het is altijd goed om te kijken naar bespaarmogelijkheden. Wij delen graag onze 8 beste bespaartips met je. Schrijf je hiernaast in voor onze GeldXpert nieuwsbrief en wij delen ze direct gratis met je.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.