GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Reisverzekering wintersport

Inhoudsopgave:

Reisverzekering wintersport, wat moet je controleren? 

Het wintersportseizoen is al even in gang en dat betekent dat er weer duizenden Nederlanders richting de Alpen afreizen. Denk jij in de skilift omhoog pas aan je reisverzekering? Dan ben je vaak te laat. Je doet er verstandig aan dit voor je reis te controleren. Maar op welke punten moet je jouw reisverzekering controleren als je op wintersport gaat? 

Waarom mijn reisverzekering controleren als ik op wintersport ga? 

Een reisverzekering is belangrijk omdat het je beschermt tegen onvoorziene kosten zoals medische zorg, verlies of schade aan je bagage en vervoersproblemen. Er zijn verschillende verzekeraars en elke verzekeraar biedt andere dekkingsvoorwaarden. Het is dus belangrijk dat je, alvorens je de auto of het vliegtuig instapt, je reisverzekering goed onder de loep neemt en achterhaalt voor welke kosten je gedekt bent. 

Voldoet jouw huidige reisverzekering aan je behoeften?

Allereerst is het belangrijk dat je controleert of je huidige reisverzekering aan je behoeften voldoet. Veel verzekeraars bieden speciale pakketten voor wintersport aan. Deze pakketten bieden meer bescherming tegen onvoorziene kosten.

Daarnaast is het goed om te weten dat niet elke verzekeraar bepaalde sportactiviteiten standaard dekt. Als je bijvoorbeeld op een ski- of snowboardvakantie gaat, moet je er rekening mee houden dat je bijna altijd een extra dekking nodig hebt voor deze sporten.

Neem je medische dekking onder de loep

Skiën en snowboarden brengt risico’s met zich mee. Er bestaat een kans dat je een valpartij maakt die medisch gevolgen heeft. Het is dus ook niet onverstandig om te kijken naar de medische dekking die wordt aangeboden door jouw verzekeraar. Mocht je tijdens het skiën of snowboarden een ongeluk krijgen of plots ziek worden? Dan is het natuurlijk fijn om te weten of je hiervoor verzekerd bent. 

GeldXpert helpt je graag bij de controle van je reisverzekering

Zit je met vragen over je reisverzekering en zou je hem graag willen controleren voor je de koffers pakt? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met al je vragen en voorzien je van 100% onafhankelijk advies. Je kunt contact met ons opnemen via het formulier op onze website, of een vestiging bij jou in de buurt zoeken voor de actuele contactgegevens voor die vestiging. 

GeldXpert

GeldXpert

GeldXpert is een samenwerkingsverband tussen advieswinkels op het gebied van geldzaken. Hypotheken en verzekeringen zijn de voornaamste zaken waarover advies gegeven wordt. In elke GeldXpert vestiging werken goed opgeleide financieel adviseurs met verstand van zaken.

Artikelen die je wellicht ook interessant vindt:

Kom langs bij jouw GeldXpert

Ben je op zoek naar hypotheekadvies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heb je een andere financiële vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert ben je aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie over jouw GeldXpert, klik je op de vestiging op de kaart hier rechts.

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Geld besparen?

Veel dingen worden momenteel een stuk duurder denk aan gas, elektriciteit, brandstof en boodschappen. Het is altijd goed om te kijken naar bespaarmogelijkheden. Wij delen graag onze 8 beste bespaartips met je. Schrijf je hiernaast in voor onze GeldXpert nieuwsbrief en wij delen ze direct gratis met je.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.