GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Hypotheek voor ondernemers

Inhoudsopgave:

Als je een eigen bedrijf hebt, dan kunnen wij ons voorstellen dat je het aanvragen van een hypotheek voor ondernemers lastig kan vinden. Hoewel de meeste financiële instellingen het steeds moeilijker maken voor ondernemers om een hypotheek te krijgen, is het natuurlijk nog steeds mogelijk als je maar de juiste informatie aanlevert.

Welke hypotheekvorm als ondernemer?

Bij het afsluiten van een ondernemershypotheek, is de eis van veel hypotheekverstrekkers dat je jouw omzet en fiscale winst over drie kalenderjaren kunt laten zien. Mocht je nog geen drie jaar ondernemer zijn , dan is er vaak wel meer mogelijk dan je denkt.

Een aantal hypotheekverstrekkers biedt de mogelijkheid op gesprek te komen waarin de mogelijkheden worden besproken als je korter dan drie jaar onderneemt. Bij verschillende hypotheekverstrekkers kun je al na een jaar terecht om je hypotheek te bespreken.

GeldXpert helpt je graag bij het zoeken naar de juiste hypotheek

Zit je met vragen over de ondernemershypotheek? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met al je vragen en voorzien je van 100% onafhankelijk advies. Je kunt contact met ons opnemen via het formulier op onze website.

GeldXpert

GeldXpert

GeldXpert is een samenwerkingsverband tussen advieswinkels op het gebied van geldzaken. Hypotheken en verzekeringen zijn de voornaamste zaken waarover advies gegeven wordt. In elke GeldXpert vestiging werken goed opgeleide financieel adviseurs met verstand van zaken.

Artikelen die je wellicht ook interessant vindt:

Kom langs bij jouw GeldXpert

Ben je op zoek naar hypotheekadvies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heb je een andere financiële vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert ben je aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie over jouw GeldXpert, klik je op de vestiging op de kaart hier rechts.

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Geld besparen?

Veel dingen worden momenteel een stuk duurder denk aan gas, elektriciteit, brandstof en boodschappen. Het is altijd goed om te kijken naar bespaarmogelijkheden. Wij delen graag onze 8 beste bespaartips met je. Schrijf je hiernaast in voor onze GeldXpert nieuwsbrief en wij delen ze direct gratis met je.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.