GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

GeldXpert biedt binnenkort ook ASN hypotheken aan!

Inhoudsopgave:

Binnen GeldXpert kunnen we binnenkort ook ASN hypotheken gaan aanbieden! Dit is goed nieuws voor klanten die geïnteresseerd zijn in duurzaam wonen en graag een hypotheek willen afsluiten bij een bank die zich inzet voor een betere wereld.

Waarom en wanneer een ASN hypotheek?

ASN is dé bank die zich de afgelopen jaren flink heeft ingezet voor een duurzamere wereld. Ze investeren in duurzame projecten. Denk hierbij aan energiezuinige woningen en groene energie. Naast het oog op duurzaamheid, biedt de bank vaak ook gunstige voorwaarden zoals een lage rente en flexibele aflossingsmogelijkheden. 

Wat betekent dit voor klanten van GeldXpert?

Dit betekent dat je binnenkort ook kunt kiezen voor een ASN hypotheek die geregeld wordt via GeldXpert. Hierdoor wordt het mogelijk om een duurzamere keuze te maken bij het afsluiten van een hypotheek. Bij GeldXpert staan we bekend om ons onafhankelijk advies en brede kennis over hypotheken en verzekeringen en met de toevoeging van ASN hypotheken kunnen we hoogstwaarschijnlijk nog beter inspelen op de wensen van onze klanten.

Conclusie

Door het aanbieden van ASN hypotheken, kunnen we klanten de mogelijkheid bieden om een duurzame keuze te maken bij het afsluiten van hun hypotheek. Heb je vragen over het nieuwe aanbod en ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Wij helpen je graag verder! Maak een afspraak met een adviseur van GeldXpert en ontdek de mogelijkheden. Contact opnemen kan via onze contactpagina op de website.

Picture of GeldXpert

GeldXpert

GeldXpert is een samenwerkingsverband tussen advieswinkels op het gebied van geldzaken. Hypotheken en verzekeringen zijn de voornaamste zaken waarover advies gegeven wordt. In elke GeldXpert vestiging werken goed opgeleide financieel adviseurs met verstand van zaken.

Artikelen die je wellicht ook interessant vindt:

Kom langs bij jouw GeldXpert

Ben je op zoek naar hypotheekadvies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heb je een andere financiële vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert ben je aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie over jouw GeldXpert, klik je op de vestiging op de kaart hier rechts.

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Geld besparen?

Veel dingen worden momenteel een stuk duurder denk aan gas, elektriciteit, brandstof en boodschappen. Het is altijd goed om te kijken naar bespaarmogelijkheden. Wij delen graag onze 8 beste bespaartips met je. Schrijf je hiernaast in voor onze GeldXpert nieuwsbrief en wij delen ze direct gratis met je.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.