GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Hypotheekrente

Inhoudsopgave:

Actuele hypotheekrente

GeldXpert specialisten controleren elke dag alle rentestanden die banken voeren. Dit doen ze wel tien keer per dag. Want het hypotheekrente-percentage heeft grote invloed op alle geldzaken. Het meest direct merk je dit bij je eigen hypotheek.

Hypotheekrentes

Banken hanteren speciale hypotheekrentes. Je hoort het vaak op het nieuws. De hypotheekrente is laag: de ideale tijd om een huis te kopen of je hypotheek over te sluiten. Sommige mensen  houden dit nauwlettend in de gaten en willen graag veranderen. Anderen sluiten een hypotheek af en kijken er jaren niet meer naar om.

Hypotheekrente-standen op deze site

Op deze website voeren we zelf een paar actuele hyptheekrente-standen in die wij belangrijk vinden. De beste rente voor jou weten we als we jouw situatie kennen. Er zijn namelijk nog erg veel opties. Al die opties bestuderen wij dus dagelijks om jou goed te adviseren. Denk aan:

  • variabele of vaste rentes
  • rentevasteperiodes
  • dalrente en dagrente
  • rentetarieven nieuwbouw
  • nominale en effecieve rente

Er zijn veel keuzes te maken voor jouw ideale hypotheek maar ook voor jouw ideale spaarrekening.

Kom langs bij úw GeldXpert

Bent u op zoek naar hypotheekadvies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heeft u een andere financiële vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert bent u aan het juiste adres

GeldXpert

GeldXpert

GeldXpert is een samenwerkingsverband tussen advieswinkels op het gebied van geldzaken. Hypotheken en verzekeringen zijn de voornaamste zaken waarover advies gegeven wordt. In elke GeldXpert vestiging werken goed opgeleide financieel adviseurs met verstand van zaken.

Artikelen die je wellicht ook interessant vindt:

Kom langs bij jouw GeldXpert

Ben je op zoek naar hypotheekadvies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heb je een andere financiële vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert ben je aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie over jouw GeldXpert, klik je op de vestiging op de kaart hier rechts.

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Geld besparen?

Veel dingen worden momenteel een stuk duurder denk aan gas, elektriciteit, brandstof en boodschappen. Het is altijd goed om te kijken naar bespaarmogelijkheden. Wij delen graag onze 8 beste bespaartips met je. Schrijf je hiernaast in voor onze GeldXpert nieuwsbrief en wij delen ze direct gratis met je.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.