GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Hypotheekadviseur Burgum

Hypotheekadviseur Burgum

Onafhankelijk, betrouwbaar en goed advies

Wij zijn onafhankelijk, bieden een totaalpakket aan financiële diensten en zijn voor jou voortdurend op zoek naar de beste aanbieders. 

Onze Hypotheekadviseurs in Burgum zijn Jappie Braaksma en Wendy  Wijma (freelance) voor het financiële advies en Alie Braaksma verzorgt de administratie van de verzekeringen. Kom eens langs voor een goed gesprek, de koffie of thee staat natuurlijk voor je klaar!

Heb je moeite je verstaanbaar te maken in het Nederlands? 
Wij houden de drempel graag zo laag mogelijk en vinden het belangrijk dat je een goed gevoel bij ons krijgt. Met onze medewerkers kun je prima ook overleggen in de Friese taal.

Welke verzekeringen kan ik afsluiten bij GeldXpert?

De verzekeringsadviseurs van GeldXpert adviseren je graag in de keuze voor de juiste verzekering voor jouw situatie. Voor iedereen geldt weer andere randvoorwaarden voor een optimale verzekering. We voorzien je hierin graag persoonlijk verder van informatie. Neem contact met ons op: maak een afspraak met de verzekeringsadviseur.  

Hypotheek

Een hypotheek is een geldlening met bijvoorbeeld een huis als onderpand. Je leent het geld van een bank of een verzekeraar tegen een bepaalde rente. De looptijd van de hypothecaire lening is maximaal 30 jaar. Als je al eigen geld gespaard hebt voor de aanschaf van het huis, hoef je minder geld te lenen. 

Jouw ideale hypotheek

In de loop der jaren zijn er vele soorten hypotheken ontstaan. Op deze site zie je er een aantal beschreven. De GeldXpert hypotheekadviseurs kennen alle voors en tegens per soort hypotheek. Afhankelijk van jouw situatie en jouw eigen ideeën hierover kiezen jullie samen de beste soort voor jou. 

Hypotheek oversluiten

Heb je al eerder een hypotheek afgesloten maar denk je dat het beter kan?
Dan kan je jouw hypotheek oversluiten.   

Onze klanten geven ons prachtige cijfers!

Advieskeuze.nl

Op advieskeuze.nl beoordelen onze klanten ons op onze dienstverlening en kunnen zij een review achterlaten.

Independer.nl

Ook op de website van Independer hebben wij tot nu toe een prachtig gemiddeld cijfer weten te behalen. Independer is opgericht in 1999 met het doel de financiële wereld transparanter en eerlijker te maken, tevens is het een vergelijkingssite.

Bedrijfsfinanciering

GeldXpert zakelijk richt zich specifiek op het adviseren in de zakelijke kredietverlening, waarbij wij werken met ervaren specialisten en een groot netwerk van financiële partners. In de samenwerking staat de klant centraal.

Zorgplicht en Nazorg

Je hebt misschien wel eens gehoord van de begrippen zorgplicht en nazorg.
In hoeverre kun je bij hypotheekadviseur terecht als er in jouw situatie iets verandert? Welke werkzaamheden vallen er bijvoorbeeld onder zorgplicht en nazorg, en moet je hiervoor betalen?

Maar wat moet de adviseur nu voor je doen nadat je je financiële product hebt afgesloten? In tegenstelling tot vele andere hypotheekadviseurs is de nazorg bij GeldXpert Noord Oost-Friesland wél kosteloos.

Lees meer informatie over de zorgplicht en nazorg op: Zorgplicht & Nazorg.

Sponsoring

Wist je dat GeldXpert Noord Oost Friesland verschillende verenigingen en organisaties een warm hart toedraagt?

Reclamecommercial

Luister onze promo voor radio en tv: Commercial

Aanhangwagen lenen? Dat kan!

Wij bieden (onze klanten) niet alleen goed advies…
Ook in tijden van verhuizen, grote aankopen doen of als sjouwwerk te veel wordt reiken wij graag onze hand toe. Wij stellen daarom onze aanhangwagen GRATIS ter beschikking.
Gebruiken? Wij horen het graag!

Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar hypotheek advies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heeft u een andere financiële vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert ben je aan het goede adres. 

Persoonlijk in gesprek met jouw eigen hypotheekadviseur Burgum

Hypotheken en verzekeringen gaan om geld, vaak veel geld. Een deel van jouw salaris gaat er jarenlang naar toe, elke maand weer. Je rekent zo op een veilig thuis en op reserves voor onverwachte uitgaven. Zoiets belangrijks regel je natuurlijk in een persoonlijk gesprek. Met onze experts, want dat zijn echte GeldXperts.

Erkende financieel adviseurs

Bij ons werken erkende hypotheekadviseurs, financieel adviseurs en verzekeringsadviseurs. Specialisten met verstand van allerlei geldzaken. Denk ook aan pensioen, omgaan met schulden en sparen.  Ze geven het beste financiële advies voor jouw situatie. Ze weten wat er precies kan en mag. Heel handig, want alle regels rondom geldzaken zoals hypotheken en verzekeringen veranderen jaarlijks.

GeldXpert bij jou in de buurt

We zitten nog niet door het hele land, nog niet…  Heb je al bekeken of we in de buurt zitten? Rechtsbovenin de website kies je voor jouw stad of buurt.  

Hypotheekadviseur Burgum

Contact

Elingsloane 2 B
9251 MN Burgum
0511-463922
info@geldxpertnof.nl
Toon op kaart

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Open: 09.00 uur – 17:00 uur
Lunch: 12.00 uur – 13.00 uur
(telefonisch wel bereikbaar) 

Telefoon: 0511 – 463922

KvK nummer: 92027229
AFM nummer: 120.497.82
Kifid nummer: 300.018739

Parkeren is gratis.

Buiten kantooruren zijn wij open op verzoek en/of afspraak. 

 

Contact opnemen met Hypotheekadviseur Burgum

Vestigingen

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.