Veelgestelde vragen

De belangrijkste vraag: waarom heb ik een adviseur nodig?

De meest gestelde vraag is wel: waarom kan ik het zelf niet uitzoeken maar heb ik iemand van GeldXpert nodig? 

Het antwoord hierop is simpel. Natuurlijk kun je het zelf uitzoeken. Alles wat je moet weten over hypotheken, verzekeringen en andere geldzaken is online te vinden. Het kost alleen tijd om alles wat je weten moet, uit te zoeken. Verdiep je in dit soort zaken, dan stapelt zich vaak vraag op vraag op vraag. Wij weten alles al en hoeven alleen jouw situatie te leren kennen. 

Dus wil je zelf alles uitzoeken en online regelen bij een zogenaamde direct writer? Prima natuurlijk. Wil je profiteren van de persoonlijke expertise van onze specialisten? Kom dan bij ons langs.

Wat kost het advies of werk van GeldXpert? 

Wat ons advies en werk kost en hoe je dit betaald, is afhankelijk van wat je vraagt en wat we afspreken. Ja, dat is wel erg makkelijk gezegd, denk je nu misschien. Maar toch is het zo. 

Wil je een verzekering afsluiten, dan ontvangen wij meestal een vergoeding voor ons werk  hierin van de verzekeringsmaatschappij.  Je betaalt onze vergoeding middels een klein  stukje van de premie voor de verzekering. In een andere situatie komen de kosten van onze tijd, kennis, ervaring en advies aan jou aan de orde in ons gesprek. 

Hoe de kosten van alle betrokkenen bij jouw verzekering, hypotheek of andere geldzaak  precies worden betaald, leggen we je graag persoonlijk uit. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.