GeldXpert bij jou in de buurt?
Search
Close this search box.

Disclaimer

Deze website is met zorg samengesteld en dient ter informatie. De inhoud kan elk moment aangepast worden en onderdelen kunnen verwijderd worden. 

Vrijblijvende informatie 

De informatie op geldxpert.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Dit geldt ook voor informatie van deelnemende vestigingen op of via deze website of websites inclusief via links naar websites van derden.  De vrijblijvende informatie mag niet worden opgevat als een aanbod, beleggingsadvies of enige andere financiële dienst.

Beperkte aansprakelijkheid

Wij willen geldxpert.nl zo vaak mogelijk actualiseren en/of aan vullen. Ondanks onze zorg en aandacht kan de inhoud onvolledig en/of onjuist zijn.

De op deze website genoemde producten en diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. In het bijzonder zijn alle eventueel genoemde bedragen op geldxpert onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op geldxpert.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaarden wij nimmer aansprakelijkheid.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij ons. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming GeldXpert Nederland, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke informatie anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
Heb je hier vragen of opmerkingen over, aarzel niet en neem contact met ons op.

Vestigingen

GeldXpert Beverwijk

GeldXpert Sneek

GeldXpert Burgum / Noordoost-Friesland

GeldXpert Heerenveen

GeldXpert Hoogeveen

GeldXpert Oud-Beijerland

GeldXpert Alkmaar / Zaanstreek

GeldXpert Heerhugowaard

GeldXpert Schagen

GeldXpert Houten

GeldXpert Nieuwegein

GeldXpert Vianen

GeldXpert Utrecht

GeldXpert Maarssen

GeldXpert Vleuten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglijst en mis niets meer over de ontwikkelingen op de financiële markt.